Фіналістка найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Юля Бельченко з прізвиськом "Зайка" зараз активно розвиває свій блог у соцмережі Instagram, багато подорожує та тішить шанувальників контентом про своє життя. За дівчиною слідкує понад 320 тисяч людей.

Юля Бельченко нещодавно почала присвячувати шанувальників у те, що у неї діється на любовному фронті з іноземцем, проте його особистість вона все ж таки ретельно приховує. Відомо, що він мешкає в Італії, тому що дівчина до нього часто прилітає, а ще він матеріально добре забезпечений та дарує їй дорогі подарунки.

Юля Бельченко, фото з Instagram
Юля Бельченко, фото з Instagram

Незважаючи на те, що Юля знайшла любов закордоном, жити вона все ж таки хоче в рідній Україні. Про таке рішення вже знає її хлопець, але як він до цього ставиться, невідомо.

"На першому побаченні я своєму хлопцю сказала, що майбутнє бачу тільки в Україні", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Скріншот із Insta Stories, Юля Бельченко
Скріншот із Insta Stories, Юля Бельченко

Бельченко страшно перебувати там, де є постійна загроза обстрілу, але довго бути за межами рідної країни вона не може.

"Влітку я зрозуміла, що мій максимум - це два місяці", - заявила дівчина.

Скріншот з Insta Stories, Юля Бельченко
Скріншот з Insta Stories, Юля Бельченко

Раніше ми писали про те, що Юля "Зайка" з шоу "Холостяк" натягла на тіло латекс, оголила груди і "заплювала" моралістів: "Прикривають грішки..."

Як повідомляв Знай.ua, фіналістка "Холостяка 11" Юлія "Зайка" Бельченко вразила пінним кадром: "Дуже гламурно"

Також портал Знай.ua писав, що напівоголена Юля "Зайка" приміряла "славу" Ханде Ерчел з "Постукай в мої двері": "Придивилася, аж ні - це наша"