Відома українська виконавиця Світлана Лобода зараз активно підтримує рідну країну у війні з росією та допомагає постраждалим співвітчизникам. А ще не забуває радувати шанувальників свіжими постами та новинами у соцмережах.

Світлана Лобода продовжує приємно дивувати своїх земляків. На цей раз артистка анонсувала дату прем'єри своєї нової пісні українською мовою під назвою "Два незнайомця". Зважаючи на все, вона буде ліричною і про кохання.

Реліз відбудеться 18 листопада.

Світлана Лобода. Фото: instagram.com/lobodaofficial/
Світлана Лобода. Фото: instagram.com/lobodaofficial/

"Друзі! хочу підтримати гарний новинний тренд🇺🇦😁😉 і поділитися з вами тим, що особисто я приготувала для вас!" - написала Світлана.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Співачка зізналася, що останні три місяці її рятувала творчість і натхнення було достатньо, щоби написати нову пісню.

Це не перша пісня зірки, написана рідною мовою, що дуже тішить армію шанувальників. Якщо ж на початку війни всі засуджували Лободу за роботу в росії та мовчазну позицію, зараз вона успішно повертає довіру людей до себе. Всі вже з нетерпінням чекають, коли зможуть почути усю версію пісні.

Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/
Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/

Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/
Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода повторила за Єрмаком та Віталієм Кімом, загадавши "сюрприз": "Чекайте"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Лобода розповіла про новий розділ у житті: "У горі та в радості, у багатстві та у бідності..."

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Лобода втратила мову через події, яка увійде в історію: "Це шлях до свободи"