Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. Зірка заслужила на визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Катерину Осадчу дуже схвилювала новина про визволення окупованих населених пунктів, оскільки вона шукає зниклих безвісти українців у рамках свого проекту. Ведуча зазначила, що дуже чекає на повернення кожного додому.

Катя Осадча, кадр з інтерв'ю ЖВЛ
Катя Осадча, кадр з інтерв'ю ЖВЛ

"Коли не будеш спати до офіційно підтвердження Генштабу! Олешки, Нова Каховка, Каховка, Гола Пристань, ми вас чекаємо, в нас сотні заявок про зникнення, цивільний полон", - написала Осадча.

Зірка заявила, що на Херсонщині було виявлено катівні, де до сьогодні тримають українців - активістів, волонтерів, проукраїнських цивільних.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Вона також повідомила, що в Херсоні вже проводиться пошук знаклих по контактах місцевих жителів.

"Ми чекаємо на повернення сотен наших людей з в’язниць. В Херсоні вже почали пошук на місці за контактами, через місцевих, хоча зв‘язок не відновлено, але вже все куди ясніше 🙏🏻", - підбила підсумки Катерина.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча зворушилася роботою художника Бенксі на руїнах, що залишили окупанти: "Шкода, що..."

Як повідомляв Знай.ua, Катя Осадча показала, як один поганий рік може зблизити народи, що колись ворогують: "Вводили в оману радянськими наративами"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Осадча дорвалася до Влада та Лілії Ями: "Велика команда працює над тим..."