Знаменитий виконавець Артем Пивоваров потрапив до лікарні та розповів, що всередині нього виявив лікар. Цим артист поділився з шанувальниками у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров неймовірно талановитий виконавець, який підкорив мільйони шанувальників не лише своїм голосом, а й неймовірною артистичністю. Кожен вихід співака на сцену - це неймовірне шоу з несподіваними поворотами та шаленим енергетичним обміном. Також трапляються раптові імпровізації, зокрема за участю глядачів.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Багато фанатів задаються питанням звідки й артиста стільки сил та енергії і тут він вирішив розкрити свій секрет.

Так, Артем Пивоваров показав, що потрапив до лікарні, де побував на прийомі до лікаря. Артист показав кадр із його огляду і не втримався, щоб не пожартувати. Він заявив, що всередині нього було виявлено цілих чотири повербанки, які живлять його на сцені.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Артем Пивоваров. Фото: скрін instagram stories
Артем Пивоваров. Фото: скрін instagram stories

"Секрет розкритий. Сьогодні всередині мене знайшли 4 Powerbank", - посміявся виконавець.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров "посилився" двома маленькими гітаристами і змусив українців танути від розчулення: "Незабутні емоції".

Також наш портал інформував, комік із "Кварталу 95" Юрій Ткач показав, як економить електроенергію з сім'єю, але шанувальники запідозрили недобре: "Що це за жінка?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".