Популярна українська акторка, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук, яка нещодавно зізналася, що часто працює над удосконаленням своєї фігури у спортзалі, але псує все вечірніми "перекусами", вирішила звернутися до своїх фанатів.

Цього разу Анна Саліванчук порушила важливу тему, для тих, хто живе мирним життям у вільних та гордих українських містах – не чекати кінця війни, а жити тут і зараз.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Публікація Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

"Сенс життя не в тому, щоб чекати, коли гроза закінчиться, а в тому, щоб вчитися танцювати під дощем! Благаю не чекайте закінчення війни, воно точно буде, але зараз треба насолоджуватися життям щохвилини", - пише Анна Саліванчук.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Віддані шанувальники почали активно коментувати свіжу публікацію Анни Саліванчук. Ось що пишуть люди: "Який костюм, в словах абсолютно підтримую", "Яка ж ви шикарна", "Прекрасна Анна", "Це точно".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що днями акторка сама перевершила себе і вирішила трошки зайнятися самокритикою, мовляв, працює над собою, але потім усе псує. Усьому виною дуже смачне м'ясо та вино.

Нагадаємо, це так тупо: пишна красуня Анна Саліванчук навчила українок поєднувати приємне з корисним.

Раніше повідомлялося, що оближеш не лише пальчики: зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук поділилася рецептом чарівного супу-пюре.

Також, Анна Трінчер вирішила зніматися голою, але Волошину такий поворот не сподобався: "Я ж пис*н нікому не показую".