Популярна українська співачка, зірка романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч, яка нещодавно їздила до Німеччини, щоби провести кілька благодійних концертів, вирішила зайнятися красою.

Справа в тому, що до Злати в гості приїхала мати і співачка вирішила провести їй процедуру зі шприцом - кислотний пілінг. Сама ж Злата заявила, що робить цю процедуру як "донька хірурга".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Злати Огнєвіч у мережі Instagram.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Ми зараз з нею робитимемо пілінг, у домашніх умовах, який я роблю собі зазвичай. Зараз я вам покажу, що я робитиму з мамою, у мене все для цього є", - розповіла Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Після підготовчих процедур співачка більш детально вирішила розповісти та показати сам процес.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Свідомо не кажу назву пілінгу. Це серйозна процедура, раптом зробите щось не так, я не можу брати таку відповідальність на себе. Пілінг має стати вашим другом, це справді крута та корисна процедура. При цьому раджу: запитайте свого перевіреного косметолога , він все розповість, або просто пройдіть у свого косметолога сет 5-6 процедур.", - розповіла Злата.

Нагадаємо, Анна Трінчер дізналася у Свечкоренка з "Холостячки", як безсоромно пустувати по відеозв'язку: "Не захоче...".

Раніше повідомлялося, Злата Огнєвіч нагадала, як багато сенсу у простому слові, яке кожен вимовляє на ніч: "Життя не вистачить".

Також, "Холостячка" Злата Огнєвіч поділилася німецькою постільною сценою: "Немає сил...".