Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських гнівно відреагувала на черговий ракетний обстріл росії. По мирним містам України 15 листопада випустили близько 100 ракет, деякі навіть потрапили на територію Польщі.

наслідки ракетної атаки на Київ
наслідки ракетної атаки на Київ

Артистка нагадала, що саме в цей час на саміт G20 зібралися світові лідери. Тепер усі чекають на відповідь НАТО.

Зірка відчайдушно поцікавилася, що ще має статися, щоб росію визнали терористичною країною, в якій переважає цинізм, жорстокість і нахабство. Найгірше, що зараз дії окупантів залишаються практично безкарними.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Всі наші молитви та надії на те, що ця війна скоро закінчиться і вони заберуться з нашої країни 🙏🏻", - додала Каменських.

Також вона показала моторошні кадри наслідків цього масованого ракетного обстрілу у Києві. Один із снарядів потрапив до 5-поверхового будинку.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських після перемоги України готова освідчитися у коханні, хоча серце вже зайняте Потапом: "Користі ноль"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських за прикладом Решетової вкрилася і пішла у мечеть: "Душа відчуває легкість"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських захотіла покласти щось у рота та показала секрет своєї апетитної фігури: "На кухні таку не зробиш"