Мандрівник та відомий український телеведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров останнім часом не надто часто тішить публіку свіжими постами. Зараз чоловік допомагає Батьківщині у війні з окупантами, висвітлює події у ролі журналіста та буває у найгарячіших точках.

Дмитро Комаров показав архівне фото з частиною ворожого снаряда, який потрапив до кухні житлового будинку на Харківщині. Також ведучий вирішив попередити українців про те, яку зброю окупанти використовують проти мирного населення.

Скріншот із Instagram, Дмитро Комаров
Скріншот із Instagram, Дмитро Комаров

"Вчора вся Україна пережила черговий масований обстріл крилатими ракетами, здебільшого з моря. На жаль, ми звикли до цього і вже не дивуємося прильотам, а просто в тривозі дзвонимо і пишемо рідним, щоб дізнатися, чи вони гаразд", - зазначив він.

Чоловік заявив, що більшість російських ракет було запущено з кораблів, що базуються на Чорному та Каспійському морях. Звідти вони вилітали і 24 лютого.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також він додав, що ворог не змінює своїх "тактик" і після невдачі з Херсоном почав знову обстрілювати міста, таким чином він воює проти беззахисних людей - дітей, пенсіонерів та інших. Росія застосовує наймерзенніші методи, щоб залякати.

"Немає сумнівів, що росія продовжить битися з підстанціями і подавати відключення світла, ніби військові перемоги. Чи лякає це нас? Ні. Ми давно готові до такого сценарію. Чи чесний це бій? Ні. Чи буде Україна вживати адекватних заходів? Так", - написав Комаров.

Раніше ми писали про те, що Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" потрапив під обстріл після зустрічі із Зеленським

Як повідомляв Знай.ua, Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" показав щастя в очах звільнених херсонців: "Кошмар назавжди в минулому"

Також портал Знай.ua писав, що Олександра Кучеренко закохалася в дідуся зі сходу України, Діма Комаров порушить: "Всі дізналися"