Відомий музикант Сергій Бабкін розповів, який колосальний шлях пройшов разом із дружиною заради допомоги українцям. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Бабкін із перших місяців війни не лише піднімає бойовий дух українців своєю творчістю, а й допомагає фінансово, заробляючи кошти благодійними концертами, які він уже відіграв 44 рази. Артисту вдалося зібрати кругленькі суми, об'їздивши половину Європи та побувавши на інших континентах.

Сергій Бабкін, фото: Instagram
Сергій Бабкін, фото: Instagram

"На цей час зібрана і відправлена допомога на потреби ЗСУ, дітям, госпіталям та переселенцям у розмірі 203 500 євро, а ще 200 000 грн донатів, які глядачі залишили у спеціальних скриньках на моїх концертах. Було проведено 3 аукціони, на яких я розігрував гітари, — сума, яку ми отримали, склала 9 000 євро", - поділився артист.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Сергій Бабкін зазначив, що не втомився та продовжує працювати, щоб підтримувати українців у цей непростий період.

"Я дуже вдячний моїй родині та моїй команді! Я продовжую грати для вас, а отримані гроші з концертів перераховувати волонтерським фондам", - додав музикант та анонсував виступи у рідній Україні.

Раніше портал Знай повідомляв, Сніжана Бабкіна зізналася, як фанатіє від чоловіка музиканта і знає те, що він приховує від усіх: "Спасибі за чесність".

Також наш портал інформував, Сергій Бабкін заспівав про трагедію у Оленівці з хлопцем, який ховався у підвалах Бучі: "Я не знав, хто це".

Крім того, ми писали, Сергій Бабкін зворушив довгоочікуваною зустріччю з дорогою серцю жінкою і це не дружина: "Стільки кохання".