Відомий український виконавець, соліст гурту "Антитіла" та чоловік співачки Alyosha Тарас Тополя досить рідко розміщує свіжі публікації в Instagram, де за ним стежить близько 140 тисяч людей.

Зараз на його акаунті можна зустріти безліч постів із новинами щодо війни та особистих досягнень.

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Тарас Тополь після чергового ракетного обстрілу мирного населення 15 листопада заявив, що українців більше нічого не дивує, бо за спиною кожного стільки пережитого жаху. Про це він написав у записі свого щоденника війни, який почав вести якийсь час тому.

Після того, як ворожа ракета потрапила на територію Польщі і вбила цим двох людей, всі очікували на гнівну реакцію НАТО, проте її не було. Цей факт також не здивував артиста, як і те, що завтра нас можуть захопити інопланетні істоти.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Завтра прилетять інопланетяни, вийде бабуся з хати і спитає: синку ти чого без шапки? А дід додасть: дайте більше HIMARS і закрийте небо!" - заявив Тополя.

Раніше ми писали про те, що Тарас Тополя з "Антитіл" присоромив Папу Римського за повагу до російського народу: "У банку Ватикану багато грошей окупантів"

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Тополя з "Антитіл" пояснив, через що окупанти бояться українців, наче вогню: "Нічності"

Також портал Знай.ua писав, що Вова Дантес нагадав, що творять з дітьми в католицькій церкві при Франциску, який захищає росію: "Тра**ть не властиво...."