Популярний гуморист, учасник Ліги сміху, а також популярний блогер Влад Шевченко поділився "інструкцією" для українців, яким відключають світло. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко активно веде свою сторінку в соцмережі та обожнює радувати українців новими публікаціями. Гуморист регулярно знімає кумедні ролики на актуальні теми, щоб подарувати трохи усмішок у цей важкий період.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube
Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Так цього разу Влад Шевченко поділився з українцями "інструкцією" на випадок відключення світла. Гуморист показав, що дочекавшись включення світла, потрібно не відразу гасити свічку, а перед тим загадати головне бажання, кожного українця.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Шанувальники оцінили пораду гумориста та зазначили, що так і роблять.

"Всі свічки українців горять за упокій рашистів", "Та й робимо!", "Тепер тільки правильно задую", "Коли гашу свічку, то уявляю, що в Росії десь пропадає світло", "У мене дитина так завжди робить", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" відзначив День народження з тортом без свічок та салютом без звуку, українці надривають животи: "Актуально"

Також наш портал інформував, що зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що найбільше бісить українців, коли відключають світло: "Життєво в наш час".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".