Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник) після довгих років роботи в росії відразу заявив про свою громадянську позицію і зараз захищає рідну країну в лавах ЗСУ, не боячись російських окупантів. Таким вчинком він завоював повагу багатьох шанувальників та зірок.

Макс Барських дав цікаве інерв'ю виданню Delfi і пояснив, як сильно рішення диктатора рф впливають на ставлення українців до російського народу в цілому. Артист заявив, що зневага - це лише результати жорстокої і несправедливої ​​війни, яку розпочав путін.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

"Зараз мало хто шукатиме хорошого росіянина, поки гине український народ, але... Росіяни самі повинні себе знайти і врятувати від ганьби, як мінімум для майбутнього своїх дітей. Вони повинні робити вчинки, а не відсиджуватися, чекаючи результату", - сказав він.

Співак упевнений, що війна обов'язково зруйнує режим путіна, але це відбувається за рахунок пролитої української крові. Він закликав росіян звернути увагу на своє життя заради дітей та власної честі.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Що ж стосується мови, то поки йде війна, про неї не може бути й мови. Далі все залежатиме від тих вчинків, які все ж таки, я сподіваюся, зможуть зробити російські люди, щоб показати, що вони не ототожнення Росії вчорашнього дня. Але це буде в майбутньому. Зараз про це складно міркувати", - пояснив Барських.

Раніше ми писали про те, що Макс Барських зазвучав китайською мовою після звільнення Херсона: "Давно"

Як повідомляв Знай.ua, Макс Барських привітав херсонців із поверненням додому: "У центрі висять прапори України"

Також портал Знай.ua писав, що Макс Барських порадів успіхам ЗСУ та поділився спогадами зі значущого місця: "Щасливий"