Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська витончено задерла ніжку та похвалилася тим, як піклується про зовнішній вигляд. Фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська підкорила неймовірним голосом мільйони сердець і продовжує тішити своєю творчістю навіть у такий непростий час, як зараз. Зірка активно веде свою сторінку в соцмережі і часто ділиться з фанатами моментами зі свого життя.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Так, цього разу Слава Камінська показала, що незважаючи на війну та ракетні атаки вона не забуває про звільнення. На новому фото співачка витончено підняла ніжку та продемонструвала новий педикюр.

"Харків живе. Хоча вчора було дуже страшно, але нігті за розкладом", - сказала Слава Камінська.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Слава Камінська. Фото: скрін instagram
Слава Камінська. Фото: скрін instagram

Реакція шанувальників не забарилася.

"Руда! Пельмені накачала будь здоровий!", "Гарні пальчики, манікюр, педикюр супер", "Та це дрібниці, влітку тут було дійсно гаряче", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Камінська повернулася з Нідерландів та обурила українців прогулянками руїнами: "Показуха".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва знайшла спосіб боротьби з нахабними сусідами, знадобиться другий дриль: "Доброго ранку..."

Крім того, наш портал інформував, що Ольга Сумська поділилася моментом, від якого неможливо стримати сліз радості: "Пережив окупацію".