Знаменитий виконавець Артем Пивоваров розповів, як через одну ситуацію під час концерту ледь не потрапив до лікарні прямо зі сцени. Подробиці він розкрив на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров відомий своїми неймовірно енергійними та драйвовими виступами, потрапити на які мріють усі його шанувальники. Втім, на сцені трапляються досить специфічні інциденти, які можуть спричинити біду.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Так, Артем Пивоваров розповів, як шанувальниці, які стояли найближче до сцени, дотяглися до його ноги і розв'язали шнурки на кросівках, щоб зупинити його і взяти автограф. Музиканта інцидент дуже розлютив і він сказав дівчаткам, що через них концерт міг би закінчитися достроково. Він зазначив, що міг не помітити, впасти та розбити голову.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

"Як вважаєте... це нормально?", - поцікавився співак у шанувальників.

У коментарях виявилися свідоміші фанати, ніж під сценою і засудили такі дії.

"У дівчат на вашому концерті просто помутніння розуму трапляється", "Це взагалі ненормально. Як можна себе так поводити. Ганьба. Жах. Ще сміються собі. . Де культура? Де? Я розумію, чому Артем такий злий на цьому відео. Це неприпустимо. Кошмар. Артеме, ти дуже крутий", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров "посилився" двома маленькими гітаристами і змусив українців танути від розчулення: "Незабутні емоції".

Також наш портал інформував, що Ірина Федишин нагадала, що допомагає під час війни продовжувати жити: "Особливі зустрічі".

Крім того, ми писали, Даніель Салем вразив українців правдивими кадрами зі звільнення Херсона, Олена Кравець у захваті: "Боги".