Зірка "Жіночого кварталу" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару побувала в селищі, де бешкетували окупанти і на власні очі побачила, що несе "російський світ". Емоціями вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Сопонару активно веде свою сторінку в соцмережі і часто радує шанувальників новими публікаціями, в яких ділиться, зокрема й моментами особистого життя.

Ірина Сопонару. Фото: скриншот Instagram
Ірина Сопонару. Фото: скриншот Instagram

Так, цього разу Ірина Сопонару розповіла, що побувала у селищі Макарів на Київщині, яке ще навесні було звільнено з-під окупації, але відлуння "російського світу" досі залишилося у вигляді руїн, що залишили після себе загарбники. Актриса зазначила, що разом із колегами по цеху допомагає місцевим жителям.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Вчора з‘їздили з хлопцями з в Макарів. Побачила на власні очі "руzzкій мір". Цю картину не розвидіти. Із хороших новин! Сьогодні було встановлено перший модульний будиночок для сім‘ї, яка втратила свою оселю, внаслідок росіянського обстрілу", - поділилася зірка.

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Ткач із "Кварталу 95" підняв настрій жартами про підготовку до ядерної катастрофи: "Створюю дефіцит йоду".

Також наш портал інформував, що зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що найбільше бісить українців, коли відключають світло: "Життєво в наш час".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" дала напуття українцям на прикладі падаючого кота: "Як би життя не крутило..."