Знаменита українська реперша Alyona Alyona зауважила, що війна сильно змінила людей і розповіла як. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona обожнює спілкуватися з шанувальниками і коли ні концертом для цього найкраще підходять соцмережі. Вона активно веде сторінку, де ділитися не лише фото, а й особистими думками, переживаннями та радощами.

Альона Альона, фото: Instagram
Альона Альона, фото: Instagram

Так цього разу Alyona Alyona поділилася своїми спостереженнями. Вона зауважила, що війна зрадила українців, а точніше їхні погляди, в яких можна розглянути правду, яку часом намагається приховати людина.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Ви вже помітили, як змінилися погляди у всіх навколо? Не ті, що говорять про вчинки чи наміри, а ті, які від кожного без дозволу йдуть тобі в душу. Я стала частіше дивитися людям у вічі. добре", саме у погляді ховається правда. Очі кричать: то злі, то вбиті горем, то змучені та безсилі, то сповнені енергії та щастя. Мої очі сповнені спраги та кричать, що хочуть жити!", - поділилася зірка.

Раніше портал Знай повідомляв, Alyona Alyona вірить, що Україна переможе пітьму, незважаючи на відсутність світла в кожному будинку: "Треба ховати... "

Також наш портал інформував, Юлія Саніна з The Hardkiss поділилася наболілим і не стримала сліз, що навернулися на очі: "Відчуваю себе пір'ячком" .

Крім того, наш портал інформував, Alyona Alyona та Jerry Heil у тисячний раз закохали в себе українців, зазвучавши польською: "Шедевр" .