Відома українська співачка, зіркова кума Михайла Хоми (Дзідзьо) Оля Цибульська, яка нещодавно набралася сміливості та прочитала вірш власного твору про любов до себе, продовжує піднімати настрій своїм шанувальникам.

Цього разу зірка порушила тему, яка під час осінніх канікул дуже актуальна, Оля Цибульська розповіла про свій досвід застосування у житті шкільних знань.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олі Цибульській у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"Ми розпочали розмову і зрозуміли, що більшість інформації, отриманої в школі, на практиці не застосовується. Звичайно, ми древні люди та підхід змінився", - написала у своїй історії Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У свіжій історії можна помітити, що Оля Цибульська вже їде додому, за її словами, вона разом із чоловіком прямує у бік Львова. Розмови дійшли до того, що співачка навіть зізналася, мовляв, вона вже "давня людина" та її стандарти шкільного навчання зовсім інші, не такі, як на сьогоднішній день.

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що днями Оля Цибульська показала галантного джентльмена, який може скласти конкуренцію її чоловікові за рівнем піклування про неї. Правда, ревнувати її дружину не доведеться, адже цього чоловіка мрії вона виростила сама і варто зазначити, що вона часто хизується, яким чудовим росте її син.

Нагадаємо, Оля Цибульська довела українок до сліз віршем про кохання до себе: "Так важливо для кожної".

Раніше повідомлялося, Оля Цибульська у халатику запропонувала загадати бажання на ніч: "Спробуєш?".

Також, Оля Цибульська показала галантного джентльмена, який склав "конкуренцію" її коханому: "Млію від цього чоловіка".