Відомий продюсер та виконавець Олексій Потапенко поділився публікацією, в якій вирішив привітати російського пропагандиста зі святом.

Нещодавно чоловік Насті Каменських демонстрував наслідки ракетних ударів по Києву. А зараз він нагадує про шоу "Голос країни-12", в якому він виступає як зірковий тренер.

Олексій Потапенко, фото: Instagram
Олексій Потапенко, фото: Instagram

"Нас не зупинять ракети та бомби, відключення світла і тепла, тому що у нас є неймовірна віра у перемогу і наша рідна пісня! Вона має звучати! Це наш генетичний код, це наш бойовий дух! У прямому ефірі, попри все, заради перемоги!", - пише Олексій Потапенко в публікації.

У відео зображено промо-ролик про те, як проходитиме цей епізод. Як виявилося, просто у київському метрополітені.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Дивися фінал, який дає надію жити і перемагати", - каже голос за кадром.

Потап. Фото: instagram.com/realpotap.official/
Потап. Фото: instagram.com/realpotap.official/

Відомо те, що учасники команди Святослава Вакарчука були розподілені за командами Дорофєєвої, Потапа та Полякової. Бо чоловік відмовився зніматися у шоу через війну. Серед виконавців у фіналі - Олександр Свириденко, Інеса Грицаєнко, Давид Маскіса, Аліє Хаджабадінова, Ганна Кіндзерська, Михайло Цар, Павло Нажига, Василь Палюх, Каріна Столаба, Сергій Соловйов, Олена Чукаленко та Дімаш Даулетов.

"Чекаючи", "Шкода... світло якраз відключають у цей час", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Wellboy "співся" з Потапом і заінтригував анонсом: "Відтепер команда"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських слідом за Дорофєєвою та Поляковою зробила це з чужим чоловіком: "Повна любов'ю"

Знай.uа писал, Оля Полякова вернула Тину Кароль на "Голос країни", устроив "бомбу": "Что? Как?"