Відомий співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров часто ділиться з шанувальниками якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Нещодавно чоловік розповідав історію, в якій за межами України йому дуже допомогли земляки, по дорозі до Праги. А зараз Зібров поділився бекстейджем з останньої зйомки з Анною Трінчер у кадрі. Він подякував їй за епізодичну роль та зазначив, що їй вдалося зробити все на 100%.

Павло Зібров, скріншот з відео
Павло Зібров, скріншот з відео

"Чуттєва пісня та справжній емоційний, ностальгічний по рідних краях кліп. Знімали в неймовірно красивому та по-справжньому українському місці – Пирогово, де затишні будиночки, природа. Атмосфера на майданчику була дуже теплою, домашньою. харизматичною красунею Наталією Денисенко додали свої фарби до цього відео", - пише Павло Зібров у публікації.

І потім артист знову повернувся до Анни Трінчер, щоб назвати її талановитою, красивою та креативною дівчиною, яка багато працює та досягає своїх цілей.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Павло Зібров. Фото: instagram.com/pavlo_zibrov/
Павло Зібров. Фото: instagram.com/pavlo_zibrov/

"Ви молодець, який підтримує молодь! І справді своєю харизмою та прикладом запалюєте!", "Дякую за ваше терпіння і старанність!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Павло Зібров нагадав про героїв, які не носять плащі та зброю, але рятують життя : "Працюють нон-стоп"

Як повідомляв "Знай.uа", Павло Зібров пояснив, навіщо скандалив з Поляковою та Єфросініною через українську мову : "Ці штучки не проходять"

Знай.uа писав, Павло Зібров вибрався в ліс і засвітив сосисон і навіть вусом не повів: "На свіжому повітрі"