Відомий український телеведучий та мандрівник Дмитро Комаров мило привітав свого брата із сестрою з днем ​​народження.
Це привітання Дмитро Комаров опублікував на своїй сторінці у соцмережі Instagram.
Дмитро Комаров у день народження свого братика та сестри опублікував кілька архівних фото, зроблених у різні періоди життя. Також він зазначив, що вдячний батькам, що вони подарували йому таких чудових друзів та найрідніших людей.

фото зі сторінки Дмитра Комарова
фото зі сторінки Дмитра Комарова

"З днем ​​народження, мої рідні двійнята. Люблю вас❤ Брат і сестра - мої найкращі друзі🙌. Дякую мамі з татом за їхній найкращий подарунок🙂. Причому, я сам цей подарунок просив, у свої 6 років випрошуючи "блатика та сестличку", - зазначив телеведучий.

фото зі сторінки Дмитра Комарова
фото зі сторінки Дмитра Комарова

Дмитро Комаров також розкрив, що на УЗД його мамі сказали, що буде одна дитина. Однак це не заважало говорити йому, що в нього з'явиться братики та сестричка, так і сталося.

фото зі сторінки Дмитра Комарова
фото зі сторінки Дмитра Комарова

"І не дивлячись на те, що УЗД у 1989 чомусь показало одну дитину, я продовжував говорити всім навколо, що у мене буде братик і сестричка. Так і вийшло. Сестра старша за брата на 10 хвилин🙂 Цінуйте своїх рідних та близьких. Сім'я - найдорожче, що є в житті кожного з нас з вами”, - підсумував він.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що Дмитро Комаров із "Світ навиворіт" потрапив під обстріл після зустрічі із Зеленським.

Раніше ми повідомляли, що Дмитро Комаров із "Світ навиворіт" нагадав, які мерзенні військові "тактики" використовує росія.