Відома українська артистка та актриса Анна Трінчер похвалилася епатажною бабусею, яка на опублікованих фото виглядає чи не молодшою ​​за зіркову внучку. Кадри співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Трінчер є однією з найепатажніших та наймолодших представниць українського шоубізнесу. У свій 21 рік вона досягла чималих висот і підкорила серця багатьох українців. За життям зірки активно стежать шанувальники, а вона намагається бути з ними максимально відкритою та регулярно публікує яскраві фото та відео.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Так, цього разу Анна Трінчер вирішила похвалитися своєю бабусею, яка швидше схожа на подружку. Співачка опублікувала серію фото, на яких позує в компанії рудоволосої байкерки. Вік жінки видають хіба що зморшки на обличчі, але не придивляючись, їх можна навіть не помітити.

"А це моя шикарна 18-річна ба. Заслуговує на лайк?)", - написала під фото зірка.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Неймовірні!!! Ба взагалі супер мега крутіша!!!! Несподіваний був фінал, з такою шикарною байкеркою!!!", "Дуже красива", "Твоя Бабуся дуже шикарно виглядає, і у неї дуже шикарне волосся", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Анна Трінчер хотіла вразити українців, але вдалося лише викликати підозри у плагіаті: "Щось нагадує".

Також наш портал інформував, що Тарас Тополя з "Антитіл" заявив, що українців більше ніщо не здивує, навіть поява інопланетян: "Закрийте небо".

Крім того, ми писали, Тіна Кароль подарувала щастя найменшим, тільки сльози на очах: ​​"Мені не вистачає..."