Відома співачка Наталія Могилевська поділилася історією незламного українця, яка змусила її плакати. Про героя нашого часу вона розповіла на своїй сторінці у соцмережі instagram.

Повномасштабна війна показала, скільки серед українців справжніх героїв, яких не зустріти навіть у фільмах. Про одне з таких розповіла Наталія Могилевська. Ним став лікар із Харківщини.

Наталя Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталя Могилевська. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

"Читаючи історію про Юрія Кузнєцова з м. Ізюм, я не могла зупинити сльози. Це Герой нашого часу і такі люди надихають", - зізналася співачка.

Наталія Могилевська показала фото героя та в яких умовах йому доводилося врятувати не одне життя. Медик робив неймовірні речі та рятував життя під обстрілами та не маючи нормальних умов для надання допомоги людям.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Ізюм молиться на лікаря Юрія Кузнєцова. До повномасштабного вторгнення його знали як талановитого дорослого і дитячого ортопеда-травматолога, а під час окупації він узяв на себе керування Центральною міською лікарнею Піщанської Богоматері. Із сімома медиками робив операції в підвалі лікарні. Часто зшивав рани без анестезії та ледь не наосліп", - розповіла зірка.

Співачка зазначила, що місто звільнили від окупантів ще на початку осені, але про героїзм Юрія Кузнєцова пам'ятають і ніколи не забудуть.

Раніше портал Знай повідомляв, Наталя Могилевська згадала, як запанікувала під натиском одного колумбійця: "І смішно, і сумно".

Також наш портал інформував, Олег Винник поскаржився, що його не хвалили: "Я був дуже видний, я не міг всидіти".

Крім того, ми писали, Тіна Кароль подарувала щастя найменшим, тільки сльози на очах: ​​"Мені не вистачає...