Відома українська співачка, зірка романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч, яка майже добу не виходила на зв'язок зі своїми фанатами через соціальні мережі, таки вийшла в онлайн і розповіла про закриту вечірку для блогерів, де була почесною гостею.

Цього разу Злата Огнєвіч показала своє темне елегантне вечірнє вбрання, а також новий цікавий предмет у її колекції посуду.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Злати Огнєвіч у мережі Instagram.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Гарний посуд - моя пристрасть. Мама побачила мою нову шафу з посудом і сказала: "Нарешті кухня у тебе виглядає, як кухня"", - пише в історії Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

Потім співачка вирішила знайти місце для нового гуртка, зробленого на замовлення, а також продемонструвала невелику статуетку, яка, за її словами, дає багато сил.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Це роблять спеціально на замовлення, і тепер у моїй шафі стоятиме ось ця краса. Боже, це до речі, мені передали знак сили. Куди поставити цю штуку? Куди її поставити краще, може сюди? Якось так. Ну все, моя карета перетворилася на гарбуз, вечірню сукню на халат. Хоча Попелюшкою я себе не можу назвати. Ким я можу себе назвати сьогодні? Просто людиною, яка втомилася і хоче спати. Обіймаю міцно, на добраніч", - розповіла Злата Огнєвіч у своїх історіях.

Нагадаємо, Злату Огнєвіч не скувало страхом після поїздки до лінії фронту, а віра лише зміцнилася: "Ми впораємося".

Раніше повідомлялося, "Має стати вашим другом": Злата Огнєвіч подарувала мамі улюблену штучку, результат - на обличчя.

Також, Злата Огнєвіч нагадала, як багато сенсу у простому слові, яке кожен вимовляє на ніч: "Життя не вистачить".