Даша Астаф'єва - відома українська виконавиця та модель, що набула популярності за допомогою журналу Playboy та складу групи NikitA.

Якось нещодавно вона ділилася черговою книгою, яка готується до певного проекту. А зараз красуня виставила кілька знімків, різницею в кілька хвилин, заявивши, що багато хто, хто залишився в Україні, незважаючи на війну, зрозуміє її.

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

"Російський світ тренує безумовно і свободу, і гумор. Уявляю, як через десятки років на терезах будуть найкращі люди світу та загони пукіна, які крім нісенітниці, в яких вони живуть з народження, і розповісти наступним виродкам буде нічого…", - пише Даша Астаф'єва у публікації.

За її словами, українці дуже чекали захисту від миру у перші дні війни. Варто лише згадати, скільки розмов було щодо закриття неба з боку НАТО. Але минуло майже 9 місяців, і ми практично все робимо самостійно.

Популярні новини зараз
Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

На першій фотографії Даша разом із собаками сидить, мабуть, у лазні через повітряну тривогу. А потім з однієї з малечі спить у ліжку.

"Міцна підтримка та охорона", "Я поряд з вами точно переродилася! І бачу - як важливо сказати собі правду!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва заговорила про втому від війни, поніжившись у ліжку: "Чудом не потрапили"

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Астаф'єва застрягла в ковдрі, поки чекала погоди біля вікна: "Бажаю, хоча б раз..."

Знай.ua писав, Даша Астаф'єва нагадала українці, що вік через війну не головне: "На вигляд як тр*пи"