28 жовтня 2022 року українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

18 листопада на телеекранах вийде четвертий випуск... на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram хлопець продовжує розповідати про себе. Поки що творці проекту діляться епічними промо-роликами до кожного з епізодів.

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"До розкішного палацу Холостяка запросить одна з дівчат - такого не було за всю історію проекту: побачення в номері на двох, яке стане таким гарячим, що змінить хід сезону. Невже Холостяк вирішить залишити інших дівчат без троянд" , - йдеться у публікації.

У ролику постала Марина, з якою Алекс згодом опинився просто на ліжку. Дівчина не прогавила момент, після вживання вина, тому накинулася на Топольського із жаркими поцілунками... але з продовженням чи ні - можна буде дізнатися потім.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

"Люблю монтаж СТБ", "Марина молодець, вогонь дівчина. Я за неї вболіваю", "Цікаво, а як дивитися, світла немає!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Саша відмовила Топольському в поцілунку, а Марина зіпсувала побачення Аміни: хтось пішов у 3 випуску "Холостяка"

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Алекс Топольський згадав, як його побили через дівчину: "Без футболки"

Знай.ua писав, Саша Мудра з "Холостяка" зізналася, чому відмовила Алексу Топольському в поцілунку: "Багато не увійшло в кадр"