Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова розповіла, як наперекір страху просувається до мрії. Цим вона поділилася на сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова має чималу армію шанувальників, з якою час від часу ділиться яскравими фото та відео з життя та роботи. Часом зірка взагалі відкриває душу і ділиться наболілим або тим, що її турбує.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ілона Гвоздьова поділилася ефектним фото, на якому позує у стильній білій сорочці та, ймовірно, занурена у робочий процес. Кадр вона супроводжувала розумною цитатою і додала від себе, що нинішні реалії кидають їй складні виклики, але це не зупиняє її на шляху своїх мрій.

"Мені складно, страшно, але впевнено продовжую рухатися вперед, роблю помилки, набуваю досвіду і продовжую втілювати свої мрії", - поділилася хореограф.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ймовірно, таким чином зірка спробувала вмотивувати й інших українців, які за місяці війни забули про мрії та живуть моментом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова заради краси лягла на стіл професіонала: "Є професійні руки..."

Також наш портал інформував, Катерина Кухар із "Танців зі зірками" дещо змінила та попросила не втрачати її: розлучений Остапчук оцінив.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко поділився з українцями "інструкцією" на випадок відключення світла: "Всі свічки за упокій".