Відомий український репер, продюсер, а також чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко, більш відомий публіці під псевдонімом Потап, похвалився зустріччю із "залізним генералом". Фото з Валерієм Залужним він опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Потап у перші місяці повномасштабної війни разом із Настею Каменським перебував закордоном, але навіть дистанційно підтримував рідну країну. Після повернення додому він почав активно виступати з благодійними концертами, зокрема для воїнів ЗСУ. Цей шлях призвів його до несподіваної зустрічі, про яку мріє багато українців.

Потап. Фото: instagram.com/realpotap.official/
Потап. Фото: instagram.com/realpotap.official/

Так, Потап похвалився зустріччю з Валерієм Залужним, який також відомий як "Залізний генерал". Завдяки його чуйному керівництву та хоробрості воїнів, "друга" армія світу отримала відсіч, якого не очікував побачити ніхто у світі.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Залужний і Потапенко:)) Щира, сильна, справедлива людина! Ідемо до перемоги", - підписав кадр артист.

Шанувальники не стали приховувати свого захоплення.

"Які втомлені очі нашого Генерала", "Валерій Залужний - низький уклін Вам", "Ого колаба", "Круті хлопці", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Настя Каменських не припиняє звертатися до вищих сил за допомогою у цій війні: "Скоро закінчиться".

Також наш портал інформував, Настя Каменських після перемоги України готова освідчитися у коханні, хоча серце вже зайняте Потапом: "Користі нуль".

Крім того, ми писали, прийомна дочка Потапа розповіла про нове життя у статусі дружини під сміх Ірини Горової: "Кохає мене".