Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Відколи Анна Трінчер офіційно стала дружиною блогера Олександра Волошина, шанувальники ще більше зацікавилися її особистим життям. За шаблоном, наступним етапом у відносинах має бути народження первістка. Про це співачка висловилася у підкасті Діані Глостер.

Трінчер і Волошин, кадр з весільного відео
Трінчер і Волошин, кадр з весільного відео

Артистка зізналася, що за останній рік все частіше почала замислюватися про виховання дитини, навіть родичі на весіллі бажали парі якнайшвидшого поповнення. Трінчер ставить собі дуже багато питань про материнство, але народжувати не поспішає.

Вона поки що не готова присвятити весь свій час дитині.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку До 500 гривень повернеться на картку: ПриватБанк порадував приємним сюрпризом
Показати ще

"Усі вже трохи задовбали мене з цією дитиною. Куди мені, 21 рік? Дайте пожити. Це робота 24/7, яка абсолютно не оплачується. І навіть потім, дай Боже, щоб ця людина тобі подякувала", - заявила Анна.

Також зірка розповіла, чи склали вони з Волошиним шлюбний договір перед тим, як одружитися. Вони обидва мають добрий достаток, так що убезпечити себе в цьому плані було б розумно.

Трінчер та Волошин, скріншот з відео
Трінчер та Волошин, скріншот з відео

Такий документ у пари є, проте не підписан з обох боків. Більше того, Волошин наполягав на тому, щоб шлюбний договір був, але для Трінчер це було непринципово.

"Мені не важливо. Що станеться, те станеться. Якщо ми будемо розлучатися, то все поділиться за справедливістю. Я теж заробляю", - пояснила вона.

Раніше ми писали про те, що Анна Трінчер похвалилася епатажною бабусею, яка виглядає чи не молодшою ​​за неї: "Шикарна байкерша"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер дізналася у Свечкоренка з "Холостячки", як безсоромно пустувати по відеозв'язку: "Не захоче..."

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер нагадала про свій успіх, щоб "захиститися" від нападу українців: "Ідіть на ***"