Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських , яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя у соцмережі Instagram.

Настя Каменських рік тому порадувала численних фанів неймовірною колаборацією з молодим, але вже успішним виконавцем Ванею Демчуком. Як відомо, хлопець брав участь у талант-шоу "Співають всі" і, на жаль, до перемоги не дійшов, але його харизма та ангельський голос підкорили серця тисячі українок. Наразі Ваня випускає сольні пісні, з авторськими текстами і навіть став учасником Нацвідбору на Євробачення з піснею "Alive"

Спочатку співачка тримала інтригу в Insta Stories, а потім розмістила відео з молодим артистом на своєму обліковому записі та повідомила дату релізу пісні "Sorry 2" з ним у дуеті.

Скриншот с Insta Stories, Настя Каменских
Скриншот с Insta Stories, Настя Каменских

[quote author=""]"Вася Демчук x NK - Sorry 2 19.11 Це пісня про прощання з минулим та про пристрасть, яка спалює до тла. Кожен із вас почує в ній свою історію", - анонсувала дату релізу пісні Настя Каменських. /quote]

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, що Настя Каменських не припиняє звертатися до вищих сил за допомогою у цій війні: "Скоро закінчиться" . Артистка показала наслідки чергової атаки росії на Київ і запитала, що ще має статися, щоб цей кошмар закінчився.

Раніше ми повідомляли, що Потап зганьбився з дірявим одягом , коли підсів до Валерія Залужного: "Кохту моль побила".

Також стало відомо, що Jerry Heil доведеться перервати навчання у США, а протеже Kalush Orchestra у прольоті: оголошено повний список фіналістів Нацвідбору на Євробачення 2023 року.