Відома українська співачка, колишня підопічна Олексія Потапенко, та за сумісництвом телеведуча тревел-проєкту "Орел і Решка" Мішель Андраде загубилася між сосен і розповіла, як утримується на плаву у цей складний період. Цим вона поділилася в instagram.

Мішель Андраде порадувала шанувальників серією нових фото та відео, на деяких із них вона насолоджується тишею в лісі, а на інших працює у студії чи виступає. Цим зірка вирішила донести українцям, що у нинішніх реаліях треба продовжувати працювати та розвиватися, але не забувати про моральний стан і часом давати голові та тілу розслабиться.

Мішель Андраде. Фото: скрін youtube
Мішель Андраде. Фото: скрін youtube

"Якими б трудними не були наші умови, вже майже 270 днів ми продовжуємо жити, працювати, адаптувавшись до нових реалій, і показуємо всьому світу неабияку стійкість. Іноді це вимагає величезних зусиль", - наголосила зірка.

Мішель Андраде. Фото: скрін instagram
Мішель Андраде. Фото: скрін instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Мішель Андраде зізналася, що в неї є кілька секретів, які допомагають їй утриматися на ногах. Це цілий набір рекомендацій, зокрема сон, фізична активність, спілкування з друзями та рідними та гумор.

Раніше портал Знай повідомляв, Мішель Андраде покрила матом окупантів іспанською мовою, Слава Дьомін ледь утримав щелепу: "Ух, прокляла".

Також наш портал інформував, Мішель Андраде розвіяла чутки про роман із популярним розлученим артистом: "З Позитивом? Ніколи!"

Крім того, ми писали, молодший син Анни Саліванчук підготував особливий подарунок для дня народження старшого брата: "Попросився на горщик".