Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору поділився на своїй сторінці в instagram новими фото та не втримався від чергового жарту.

Дядя Жора активно веде свою сторінку в соцмережі і частенько радує шанувальників новими фото як з особистого життя, так і з роботи або поїздок. Крім того, він любить знімати курйозні ролики для підвищення настрою українців.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Цього разу Дядя Жора показав, як погуляв засніженим Києвом у компанії своєї дружини. У підписі до фото він пожартував, що в кадрі лише його фанатка, яка в нових реаліях життя, погодилася віддатися йому за генератор.

"Познайомився з фанаткою у центрі Києва, підбігла, кинулася на шию… каже купиш мені генератор буду твоя навіки… Іду шукати генератор чи eco flow", - підписав фото гуморист.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Шанувальники оцінили фото та посміялися з жарту.

"Море позитиву від Вас та Наталії! Дякую і скоріше нашій Перемозі всім!", "І Київ засніжений і ви з чоловіком гарні", "Які ви красиві та класні! Наташа це запальничка життя, настрій на цілий день", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Дядя Жора відвідав Михайла Поплавського і поділився знаннями про шоубізнес: "Поради будуть корисні".

Також наш портал інформував, Юлія Саніна з The Hardkiss поділилася наболілим і не стримала сліз, що навернулися на очі: "Відчуваю себе пір'ячком".

Крім того, наш портал інформував, Alyona Alyona та Jerry Heil у тисячний раз закохали в себе українців, зазвучавши польською: "Шедевр".