Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 280 тисяч людей. Оскільки зима вже на повну силу увійшла в життя українців, Лебідь показала, як зустріла її зі своїм собакою Сарою під час прогулянки.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

На опублікованому фото ведуча позує в довгому і теплому пальто, а біля можна помітити стрибаючого бульдога, який, судячи з усього, дуже порадувався зміні погоди.

Лебідь не боялася, що її пальто буде забруднено, хоча скрізь вулицями місиво із бруду та снігу, в які Сара однозначно занурила свої лапки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Сара: ну давай! Чого стоїш?)) бігай, справи роби! 🤪🙈😂 я що, даремно тебе вигулюю?" - жартівливо написала артистка.

Мабуть, їй не терпілося якнайшвидше повернутися додому з засніженої вулиці. Шанувальники дбайливо попросили її одягатися тепліше і відзначили, що їй личить синій колір сукні.

Деякі навіть впізнали локацію і потішилися тому, як Сара реагує на зміну погодних умов.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь з "Аферистів в сітях" показала, чим займається поки що немає світла: "Зайнята"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь нагадала, як не втратити 1000 гривень: "Це важливо"

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь залишилася наодинці з чудо-приладом, але без світла та нареченого Розенка: "Дуже рада"