Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 280 тисяч людей. Цього разу вона показала кумедний момент зі своїм нареченим Павлом Розенком.

Павло Розенко та Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Павло Розенко та Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Її мама, яка нещодавно повернулася з окупації, відправила парочку в магазин за покупками, але вже наприкінці, коли вони розвантажували куплене з машини, стався казус. Пакет у руках чоловіка розірвався і все посипалося на засніжений асфальт.

"Команда "Оранж дрім" у справі! 🧡🧡🧡 Доставка "Шо мама замовила за списком" - готово! ✅✅✅ Швидко, з любов'ю, і навіть з ексклюзивним присмаком асфальту 😂😂😂" - жартівливо заявила ведуча.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На першому фото Олена-Крістіна Лебідь радісно тріумфує, а на другому "охає" у шоці через те, що відбувається на пару з Розенком. Бульдог Сара теж не відходила від улюбленої господині та спостерігала за переполохом збоку.

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь з "Аферистів в сітях" показала, чим займається поки що немає світла: "Зайнята"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь "розчарувалася" після ночі зі Степаном Гігою, прокинувшись із "хропуном": "Концерт закінчено"

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь зізналася, за які "заслуги" їй "вручили" Нобелівську премію: "Залишається ще на 200 років..."