Відома українська співачка, модель, зірка романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч, яка днями розповіла про похід на закриту вечірку для блогерів, продовжує дивувати своїх відданих фанатів у соціальних мережах. Тільки в Instagram у Злати понад 495 тисяч підписників.

Справа в тому, що Злата Огнєвіч не тільки любить наповнювати свою кухню різними штучками, але також не забуває про свій холодильник. Можна подумати, дивлячись на нову історію, що у Злати прокинувся апетит.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Злати Огнєвіч у мережі Instagram.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"На вечерю: запечена картопля, і пофіг на ці дієти. Потрібно ще встигнути купити солоні огірочки. Ох, біжу до магазину", - розповідає Злата Огнєвіч і дивиться у свій холодильник.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

На жаль, поки що на сьогодні жодних рецептів від Злати Огнєвіч немає. Однак віддані шанувальники можуть взяти приклад зі своєї зірки та приготувати собі запечену картоплю. Також можна побачити, що Злата не просто так підходить до холодильника.

Цікаво, що зірка завжди при зброї – у неї на обличчі легкий вечірній макіяж, а ніжна посмішка лише доповнює шикарний образ виконавиці, хай навіть перед холодильником.

Нагадаємо, "Вірите у випадковості?": рецепт ідеального вечора від Злати Огнєвіч, потрібні чисті руки.

Раніше повідомлялося, Злата Огнєвіч із закритої вечірки прийшла додому з посудом, ноги не тримали: "Мама побачила...".

Також, Злату Огнєвіч не скувало страхом після поїздки до лінії фронту, а віра лише зміцнилася: "Ми впораємося".