Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кицька" країни Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська в одному відеоролику уособила десятки тисяч жінок, які ревнують своїх обранців на порожньому місці. У кадрі з'явився чоловік артистки. Вона нещодавно розкрила його особистість, тому він тепер бере більше участі у її творчому та публічному житті.

Оля Цибульська з чоловіком, фото: martasyrko
Оля Цибульська з чоловіком, фото: martasyrko

Зірка почала жорстко діставати Сергія, поки він працював, їв і навіть спав, а все через те, що з ним нібито привіталася якась жінка. Він у свою чергу зберігав спокій і не реагував на випади Цибульської.

"Коли якась ку*ва привіталася з ним у магазині і ти досі не можеш забути", - написала Оля.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Багато жінок написали в коментарях, що впізнали себе, проте дехто виріс і перестав ревнувати свого чоловіка.

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська поки не бачить чоловік, заговорила про кохання на боці: "З колишнім - не гріх"

Як повідомляв Знай.ua, син Олі Цибульської попросив у святого Миколая новенький iPhone, але мама була шокована: "Він не працював жодного разу з 24 лютого"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська розлютилася на безвідповідальних українців, без матів не обійшлося: "Народ, бл***"