Відомий музикант, заслужений артист України та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, окрім іншого ще й проявляє велику активність у соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 50 тисяч людей. Наразі чоловік допомагає рідній країні у війні з росією та влаштовує благодійні концерти.

Олег Скрипка вже декілька років займається виноробством, а його продукт дуже цінують українці. Його вино неодноразово отримувало нагороди на престижних преміях і навіть під час війни він не припинив своє виробництво.

Олег Скрипка. Фото: скрін youtube
Олег Скрипка. Фото: скрін youtube

Музикант показав відео зі свого виноградника на Закарпатті, де росте білий виноград сорту Трамінер.

"Слава Богу, я і концерти тут пограв і приїхав на виноградники. Тут треба доглядати, багато роботи ще немає, але вже треба готувати виноград до обрізки.Листя вже впало, будуть морози і виноград потрібно обрізати", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Олег зазначив, що доки йде війна, життя не повинно припинятися, зокрема виробництво вина, тим більше воно стане у нагоді для святкування довгоочікуваної перемоги.

"Я переконаний, що буде добре вино, тому, що наступний рік обіцяє бути дуже сонячним 🌞" - додав Скрипка.

Раніше ми писали про те, що Олег Скрипка з "ВВ" показав, який несподіваний сюрприз зробила йому доля: "Особисто познайомився"

Як повідомляв Знай.ua, Олег Скрипка з "ВВ" побував там, де постраждалі українці знову здобули спокій і будинок: "По всій країні"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Скрипка із гурту ВВ "обнадіяв" вразливих українців: "Спокою ніколи не буде, друзі"