Відомий музикант, заслужений артист України та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, окрім іншого ще й проявляє велику активність у соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 50 тисяч людей. Наразі чоловік допомагає рідній країні у війні з росією та влаштовує благодійні концерти.

Олег Скрипка вже декілька років займається виноробством, а його продукт дуже цінують українці. Його вино неодноразово отримувало нагороди на престижних преміях і навіть під час війни він не припинив своє виробництво.

Олег Скрипка. Фото: скрін youtube
Олег Скрипка. Фото: скрін youtube

Музикант показав відео зі свого виноградника на Закарпатті, де росте білий виноград сорту Трамінер.

"Слава Богу, я і концерти тут пограв і приїхав на виноградники. Тут треба доглядати, багато роботи ще немає, але вже треба готувати виноград до обрізки.Листя вже впало, будуть морози і виноград потрібно обрізати", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Олег зазначив, що доки йде війна, життя не повинно припинятися, зокрема виробництво вина, тим більше воно стане у нагоді для святкування довгоочікуваної перемоги.

"Я переконаний, що буде добре вино, тому, що наступний рік обіцяє бути дуже сонячним 🌞" - додав Скрипка.

Раніше ми писали про те, що Олег Скрипка з "ВВ" показав, який несподіваний сюрприз зробила йому доля: "Особисто познайомився"

Як повідомляв Знай.ua, Олег Скрипка з "ВВ" побував там, де постраждалі українці знову здобули спокій і будинок: "По всій країні"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Скрипка із гурту ВВ "обнадіяв" вразливих українців: "Спокою ніколи не буде, друзі"