Юна співачка українсько-болівійського походження Мішель Андраде, яка також є успішною телеведучою тревел-шоу "Орел і Решка", частенько радує свою численну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 500 тисяч людей.

Мішель Андраде навіть під час війни не припинила займатись творчістю і зараз активно виступає на сцені, а також випускає нові пісні. Нещодавно відбувся її перший сольний концерт у Києві, який, зважаючи на все, пройшов дуже драйвово і насичено.

Скріншот із Instagram, Мішель Андраде
Скріншот із Instagram, Мішель Андраде

Було видно, як співачка віддається музиці та публіці, і це видовище заворожує. Більше того, на сцену вона вийшла у спокусливій майці і не вдягла білизну. На концерті Мішель також уперше презентувала свій мініальбом "Неприховане", який почули кияни, проте релізу ще не відбулося.

"На концерті ви першими почули нові пісні. А після – багато хто писав, що вже хоче почути їх у студійному звучанні. І я вже не можу дочекатися релізу!" - написала знаменитість.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Прем'єра цього альбому відбудеться незабаром, 25 листопада. Мішель так сильно цього чекає, як і численні слухачі.

Раніше ми писали про те, що Мішель Андраде з "Орла і решки" усамітнилася між сосен у пошуках розслаблення: "Вимагає зусиль"

Як повідомляв Знай.ua, після кінця з Потапом стане в нагоді: Мішель Андраде з "Орел і Решка" почала пхати руки в брудні дірки .

Також портал Знай.ua писав, що Мішель Андраде покрила матюками окупантів іспанською мовою, Слава Дьомін ледь утримав щелепу: "Ух, прокляла"