Популярна українська співачка, модель, зірка романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч, яка днями розповіла про корисний пальник, і яку купила за порадою подруги для приготування їжі без світла, продовжує дивувати своїх відданих фанатів у соціальних мережах. Лише у Instagram у Злати понад 495 тисяч підписників.

Цього разу Злата Огнєвіч знову показала, як живе без світла. У артистки вистачило сил та грошей, щоб купити собі чудовий захисний аксесуар.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Злати Огнєвіч у мережі Instagram.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

"Виїхала на Дарницю, світла немає. За 15 хвилин встигла втратити мобільний і знайти його. Ще купила балаклаву своєї мрії. Усі класи", — пише Злата Огнєвіч.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Співачка у новій історії продовжує розповідати про свої "темні дні", які переживає не лише вона, а ще й десятки мільйонів українців по всій країні. Також можна звернути увагу на мило личко Злати в новій трикотажній балаклаві.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram
Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

Швидше за все, Злата вже прислухалася до модних порад Андре Тана, який вже розповів, що буде в тренді цієї зими, зокрема, дизайнерка порадила міняти шапки з помпоном на балаклаву. Ще цікаво, що зірка вирішила розповісти про казус, коли вона втратила свій телефон – це щоб її фанати не засмучували та не думали, що вона ідеальна. Шанувальники люблять такі історії.

Нагадаємо, "Це підстава": Злата Огнєвіч виявилася віч-на-віч із лякаючою темрявою, довелося терпіти.

Раніше повідомлялося, інтриганка Злата Огнєвіч цмокнула з язичком своїх найвірніших: "Так хочу...".

Також, "Пофіг на дієти": Злату Огнєвіч раптово потягло на солоне.