Олена-Крістіна Лебідь, ведуча проекту "Аферисти в сітях", часто радує шанувальників будь-якими фотографіями та відео в Instagram.

Нещодавно вона ділилася інформацією щодо афери, наприклад, на OLX... коли продавець просить передоплату... бо хоче гарантій, оскільки товар коштує дешевше, ніж в інших місцях. Зараз Олена-Крістіна також торкнулася теми життя українців без світла, води та зв'язку протягом кількох днів.

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/

"Блек-аут потихеньку переживемо. А ось блек фрайдей хоч ще не в розпалі, але я вже урвала по класній знижці обновку! Мега-модний цієї осені, супер-трендовий, коротше, просто приголомшливий ... НАСМОРК! Мій розмірчик. І навіть фасончик. Але щось мені ні фіга не йде. Коротше, якщо шо - брати не раджу", - пише ведуча в публікації.

На знімку вона постала біля монітора, показавши руками жест "окей" з посмішкою на обличчі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

"Більше доби без Свєти, це я розумію челендж", "Тьоті Свєти немає вже тиждень, загуляла. А ви бережете себе, і так ми сильні" , - пишуть користувачі в коментарях.

Тітка Світлана - електроенергія. Але Олена-Крістіна додала, що вона таки "повернулася додому".

Нагадаємо, ведучу "Аферистів у сітях" Олену-Крістіну Лебідь "розполовинило" через відключення світла: "На роботу йду так"

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Крістіна Лебідь показала, як наречений Розенко "сконфузився" перед її мамою: "З присмаком асфальту"

Знай.ua писав, Олена-Крістіна Лебідь з "Аферистів в сітях" показала, хто її вигулює в лютий мороз: "Давай, чого стоїш?"