Відома українська співачка Аліна Гросу останнім часом, на сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 460 тисяч людей, з'являється набагато рідше, ніж раніше.

Вона практично не публікується, нещодавно артистка демонструвала знімки з лікарняного ліжка. Їй робили операцію, яка тривала близько 3,5 години. І після цього вона показувала сімейний знімок, пояснюючи, що батьки зараз – це дуже важливе. Зараз Аліна Гросу згадала те, що було всього рік тому. І на неї наринула ностальгія.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

"Після туру, 23 листопада, пройшов мій великий сольний концерт у палаці Україна. Особисте моє шоу та шоу моєї команди... я хвилююся зараз за кожного, хто був причетний до нього, хто був зі мною на сцені, хто був з нами за лаштунками і хто перебував у залі... Сподіваюся, з кожним із вас все добре. Сподіваюся, ви найсильніші", - пише Аліна Гросу у публікації.

Також вона зазначила, що не дуже хоче, щоб українці втратили себе, свій позитив та стійкість, адже у якийсь момент наш час нарешті настане.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

"Де це Рома щось не бачити його?", "Зараз така ностальгія, і сумно без вас", "Добрий був концерт, теж зараз часто згадую моменти річної давності ніби в іншому вимірі все", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу після операції зізналася, що з її серцем: "У такий час..."

Як повідомляв "Знай.uа", сумна Аліна Гросу після операції засвітила заповітне колечко, шанувальники вітають: "Будьте щасливою парою"

Знай.ua писав, Аліна Гросу втратила зуб, як і Падалко, а Гайтану атакував герпес: "Зробила губи ширше в два рази"