Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова часто ділиться будь-якими публікаціями на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Чоловік – відомий український виконавець, а вона – не менш успішна блогерка. Наразі молода матуся поділилася випадковою фотографією, яку вирішила зберегти на згадку, зробивши її протягом двох днів без світла, опалення, води та зв'язку.

Репяхова та Павлік, фото: Instagram
Репяхова та Павлік, фото: Instagram

"Наша розвага - це сісти в машину і кудись поїхати, щоб зарядити гаджети і змінити обстановку для Миші. І як добре, що саме в ці важкі дні чоловік не на гастролях. Але я вам скажу, що почуваюся зараз максимально спокійно та комфортно. Адже я на своїй землі, я вдома, я частина цього історичного моменту нашої країни", - пише Катерина у публікації.

Вона також подякувала тим людям, які весь цей час забезпечують нас безпекою та комунікаціями. Бо без них ми зникли б.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Катерина Репяхова, скріншот: Instagram
Катерина Репяхова, скріншот: Instagram

"Правильні слова, як підтримка, для людей!", "Тримаємося... важко, але треба пережити", "Як обігріваєтеся вдома?", "У квартирі холодно, жах", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, малолітнього сина Віктора Павліка одягає теща, Катя Репяхова все показала: "Бабуся подарувала..."

Як повідомляв "Знай.uа", Віктор Павлік заспівав про кохання з іншого після того, як присвятив пісню дружині Репяхової: "Мрія кожного"

Знай.ua писав, "Будинку немає нічого...": Катя Репяхова з дитиною на руках відчула, що таке голод