Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Анна Трінчер ще рік тому вразила численних шанувальників і навіть батьків тим, як швидко розвивалися її стосунки з блогером Олександром Волошиним. Тепер вони в офіційному статусі подружжя, тому співачка вирішила розкрити рецепт їхніх стосунків.

Трінчер та Волошин, фото з Instagram
Трінчер та Волошин, фото з Instagram

Зірка нагадала, що вони з Волошиним двічі розставалися, але потім зійшлися знову, бо хімія була навіть під час розлуки. Більше того, вона давала собі обіцянку не виходити заміж до 30 років, але їй захотілося чогось більшого саме з Волошиним.

"Бути діловою, успішною серйозною, відповідальною жінкою у своїй діяльності…та ніжним кошенятком поруч із ним. Сміливо висловлювати свою думку, моментами не погоджуватися із рішенням і бути впевненою, що навіть якщо ти "щось не те верзеш", тобі не скажуть "ти жінка, давай слухайся", а спокійно обговорять і дійдуть до спільного рішення!" - додала Трінчер.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На додаток, Анна показала ніжні фотографії з чоловіком, де вони цілуються, обіймаються і з почуттями дивляться один одному в очі.

Раніше ми писали про те, що до Анни Трінчер та Волошина увірвалася невідома, довелося відбиватися: "У квартирі чужа людина..."

Як повідомляв Знай.ua, "Мама говорила...": Анна Трінчер засвітила м'які булочки та полюбила себе

Також портал Знай.ua писав, що Анна Трінчер розповіла, як Волошин наполіг на шлюбному договорі і чому вона "відрікається" від материнства: "Дайте пожити"