Ведущая программ "Світське життя", "Голос країни" Екатерина Осадчая поделилась несколькими Instagram Stories, в которых осудила украинцев в Европе.

Зробила вона це на День пам'яті жертв голодоморів, який припадає на четверту суботу листопада (26.11.2022). Адже більше не змогла терпіти нахабство деяких громадян, які показують шикарне життя закордоном, поки співвітчизники живуть від однієї масової ракетної атаки до іншої.

Катя Осадчая. Фото: скрин youtube
Катя Осадчая. Фото: скрин youtube

"Не нікого відзначатиму і ганьбити. Але майте клепку, якщо ви в теплі, зі світлом і за кордоном, не варто кричати, як вам класно! Всі мають право на своє життя, але ми зараз усі українці і повинні підтримувати один одного, а не дратувати. Ну і тарілки з тістечками у День пам'яті жертв голодомору - окремий вид цинізму", - пише Катерина Осадча.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ніколи не любила листопад, а тепер люблю. Тепер люблю всі місяці, адже це життя, це кожна мить, яка ніколи не повториться. Цінуємо кожну хвилину. Військове життя цивільних", - зазначила вона у наступній Stories.

"Ну і мене знову відправили в тіньовий бан. Я ж ворожа для спільноти. Накидайте реакцій. Протистоятимемо тій "спільноті", - додала телеведуча.

Нагадаємо, Катя Осадча показала, як у 39 років виглядати краще з кожною дитиною: "Сонячного початку"

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Осадча пообіцяла довести світові непохитність українців, сидячи в метро при свічках з Горбуновим: "Спостерігатимуть"

Знай.uа писав, Катя Осадча втратила вміння бачити хороше і злякалася майбутньої зими: "Це жах"