Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу, часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Наталя Могилевська захотіла прогулятися засніженою вулицею, коли вже мороз пощіпує носи, а бажання випити гарячого чаю збільшується.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Побачена зимова картина змусила співачку згадати про її стару пісню "Снігопад", яка не втратила актуальності.

Також зірка згадала, що ще у 2018 році діти з її школи для талантів переклали текст пісні на українську мову, від чого вона зазвучала ще мелодійніше.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Mood дня в Києві: снігопад ❄️ Пам'ятаєте цю пісню?" - написала Наталія.

На опублікованому відеоролику Могилевська співає відомі всім рядки і показує дорогу, яку порошило снігом, а маленькі сніжинки, що падають з неба, поспішають зайняти своє місце. Шанувальники подякували артистці за подарований новорічний настрій і поринули в ностальгію, почувши знайому пісню.

Раніше ми писали про те, що Наталія Могилевська дозволила собі помріяти і трохи оголитися, коли над головою не чується свист ракет: "Хочеться..."

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Могилевська навчила, як бути зі світлом навіть за відключення: "Дожилися"

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Могилевська зі сльозами на очах поділилася історією незламного українця: "Герой нашого часу"