Дружина актора студії "Квартал 95" Степана Казаніна Наталія народилася і довгі роки жила в росії, але зараз активно підтримує Україну та засуджує путіна, який розв'язав цю страшну війну. У Instagram жінка часто ділиться своїми переживаннями та думками.

Наталія Казаніна на тлі постійних відключень електроенергії поміркувала про те, як багато всього можна встигнути за дві години. Життя українців кардинально змінилося з настанням війни і навіть зіркам довелося адаптуватися до нових умов.

Сім'я Казаніних, фото з Instagram
Сім'я Казаніних, фото з Instagram

Дружина артиста встигає зарядити всі гаджети, готувати акумулятори холоду, щоб продукти у разі блекауту не зіпсувалися, і як тільки з'являється можливість, заповнює термос окропом, а також робить чай.

"Готування. Тут теж метаморфози. Тільки я почала отримувати кайф від довгих і складних страв, як у терміновому порядку довелося перебудовуватися назад. Запашний бульйон, на який варто витратити пару годин, що це? Банку тушонки - і суп готовий", - додала Наталія.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Коли все знову занурюється в темряву, Казаніна воліє відпочити і подивитися серіал на гаджеті, який найбільше встиг зарядитися.

"Кіно різне, а от актори, як на зло, однакові. У голові каша із сюжетів. Одна і та ж актриса вагітна одразу у двох серіалах. Хоч якась стабільність! Тільки щоразу забуваю від когось! 😂 Головне, що зробити нічого не забула! 💪🏻"- підсумувала вона.

Раніше ми писали про те, що дружина Казаніна з "Квартал 95" розповіла, як прожила два дні без цивілізації: "Сонце теж забрали"

Як повідомляв Знай.ua, Степан Казанін із "Квартал 95" наблизив перемогу України, і цього разу не жартом: "Дуже хочу..."

Також портал Знай.ua писав, що дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" назвала декілька способів провести час без світла, але з користю: ​​"Розкажу по секрету"