Актриси "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія та Марта Адамчук помірялися красою у вишуканих вбраннях. Відповідну фотографію на своїй сторінці в соціальній мережі instagram опублікувала Ірина Сопонару.

Іра Сопонару полюбилася багатьом українцям грою у проєкті "Ліга сміху", а також зйомкам у серіалі "Одного разу під Полтавою", тому має багато шанувальників, які активно цікавляться її життям. Зірка регулярно ділиться новими фотографіями, показуючи різні цікаві моменти.

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/
Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

Так цього разу Ірина Сопонару вразила українців дуже несподіваним фото. У кадрі актриса позує в компанії колег по "Жіночому кварталі" Віри Кекелії та Марти Адамчук. Усі троє у вишуканих вбраннях, з легким макіяжем та ефектними укладками. Склалося враження, що зірки помірялися красою на фото.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Шанувальники оцінили красунь та обрали своїх фавориток.

"Красуні чарівні наші українські гарні дівчата, але Марта як завжди принцеса", "Іра, будь ласка, частіше потрапляй у видошукач камери @marta_adamchuk, вона робить просто шедевральні фотки!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що молодший син Анни Саліванчук підготував особливий подарунок для дня народження старшого брата: "Попросився на горщик".

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вперше відверто заговорила про особисте життя: "Не була готова народжувати".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Олександра Пікалова з "Квартал 95" показала, що українцям не страшна непроглядна темрява та холод: "Нас гріють емоції".