Відомий український модельєр, власник мережі бутіків під своїм брендом Андре Тан дуже любить у соціальних мережах займатися важливими справами – розповідати про своє зіркове життя та давати різні поради щодо психології, стилю та романтики.
Цього разу модельєр вирішив похвалитися архівним знімком із теплого курорту, адже зараз за вікнами українців лише холод та вогкість. Також Андре розповів про те, як правильно налаштувати внутрішній діалог із самим собою.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана у мережі Instagram.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram
Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

Ось, що розповів Андре: "Зібрав для вас кілька особистих порад, які допомогли мені щоранку прокидатися, посміхаючись до нового дня".
1. Вибирайте правильний внутрішній діалог
Цей пункт спочатку давався мені тяжко. Потрібно було постійно контролювати те, що я казав собі протягом дня, помічати негативні думки та свідомо змінювати їх на позитивні. Коли ви хвалите себе навіть за невеликі досягнення та цілі, одразу почуваєте себе краще. Нам усім треба бути трохи добрішими до себе.
2. У діалогах із собою говорите не про майбутнє, а про сьогодення
Замість виправдовуватися перед собою за помилки і відкладати рішення на потім, придумайте план дій на "тут і зараз".

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

3. Погляньте на проблеми у ретроспективі
Згадайте, як завалили контрольну математику в 9 класі. Тоді могло здаватися, що стався кінець світу. А зараз? Не сталося нічого фатального. Такі "провали" насправді не варті витрачених нервів. Завжди думайте, чи будуть сьогоднішні негаразди хвилювати вас через рік.
Варто нагадати нашим читачам той факт, що Андре Тан допоміг своїм фанатам розібрати неактуальні моделі верхнього одягу та чим його замінити. Наприклад, пуховик із ременем він запропонував замінити на довге дуте пальто монохромних класичних кольорів: чорного, білого, синього чи сірого.