Настя Каменських якось недавно показувала фрагмент своєї нової пісні, опинившись зі свічкою в руках, яка зрештою згасла. Композиція написана про важку зиму... і вона вже вийшла на всіх платформах.

І зовсім нещодавно виконавиця вітала свою подругу, Аню Андрійчук із Днем Народження. Свято вже пройшло, але є щось, що житиме завжди. Настя виставила архівний ролик із колишньою дружиною Олексія Завгороднього, показавши її зовсім у юному віці.

Настя Каменських та Вася Демчук, фото: Знай.ua
Настя Каменських та Вася Демчук, фото: Знай.ua

"Дивлюся на тебе маленьку на цьому відео і ловлю себе на думці, що хотіла б познайомитися з тобою ще раніше, ніж 17 років тому. Вже малечею ти була з характером. .Я бажаю тобі, щоб твоє серце було повно любов'ю, мрії збувалися, а на очах, сльози виступали тільки від щастя", - пише Настя Каменських у публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

А потім додала, користуючись нагодою, що дуже хоче перемоги для кожного українці. На відео маленька дівчинка спочатку показує кулак у камеру, їдя вермішель та акуратно витираючи рот.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Круто бути подругами, щоб змогли ділитися архівами таких відео", "Я теж подругу бубликом називаю", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських зізналася, куди ховається від зовнішнього світу: а як же Потап у прольоті?

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік Насті Каменських Потап потрапив у вузьке місце: "З-під землі"

Знай.ua писав, Настя Каменських передрекла складну зиму Україні, згадавши про спрагу: "Кайф"