Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла, як відбила у сина будь-яке бажання одружитися в майбутньому. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська постійно перебуває на зв'язку з шанувальниками і вказує на своїй сторінці, що відбувається в її житті. На цей раз вона поділилася кумедною історією з її сином.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Так, Оля Цибульська розповіла, що взяла із собою на шопінг сина Нестора. Похід відкрив хлопчику реалії дорослого сімейного життя і він заявив, що коли виросте не одружуватиметься через те, що не може зрозуміти жінок.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Як відбити у сина бажання одружитися. Пішли ми міряти мені взуття, він витримав 30 хвилин, поки я щось вибирала. В результаті я так нічого не купила, кажу: все це була остання крамниця, йдемо додому. По дорозі заходимо в ще один і я купую білизну. Він чекає-чекає, виходить і каже: вас жінок не зрозуміти, ви говорите одне, а робите інше. Тепер я точно не одружуватимуся", - поділилася зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, син Олі Цибульської попросив у святого Миколая новенький iPhone, але маму було шоковано: "Він не працював жодного разу з 24 лютого".

Також наш портал інформував, що зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що найбільше бісить українців, коли відключають світло: "Життєво в наш час".

Крім того, ми писали, Оля Цибульська розповіла, як шукає пригоди на свою п'яту точку, і попросила допомоги: "Боже, підштовхни".