Відомий співак, власник найпишніших вусів та Народний артист України Павло Зібров вразив новими фото у компанії симпатичних леді. Кадри він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Павло Зібров не відстає від трендів та активно веде свій блог, у якому періодично ділиться кадрами як із особистого життя, так і роботи. Нерідко артист радує українців та кумедними публікаціями, але не цього разу.

Павло Зібров, фото: Instagram
Павло Зібров, фото: Instagram

Так, Павло Зібров поділився серією нових фото, де показав колектив театру пісні, названого на його честь. Артист показав колектив, який допомагає йому дарувати радість українцям.

На одному з фото Народний артист позує в компанії симпатичних дівчат, примостившись позаду них та прийнявши за талії. Він зазначив, що дуже цінує та любить своїх співробітників.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Люблю, ціную та поважаю і з теплотою завжди згадую свій найкращий колектив! Театру пісні Павла Зіброва – 28!", - підписав кадри виконавець.

Співак зазначив, що фотодобірку присвятив 28-річчю театру пісні імені Павла Зіброва.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Павло Зібров розсмішив українців "блекаут" версією свого знаменитого хіта: "Як ніколи актуальні".

Також наш портал інформував, Павло Зібров нагадав про героїв, які не носять плащі та зброю, але рятують життя: "Працюють нон-стоп".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, СолоХа після скандалу з Поляковою надихнулася на новий кліп із козою, на який не витратила жодної копійки: "Живуть у кожному".